Takket være en baby, sykdom, studier og ferie har jeg ikke hatt tid, eller ihvertfall ikke tatt meg tid, til å jobbe videre med denne bloggen, men det betyr ikke at jeg ikke kommer til å gjøre det nå!

Forrige uke leverte jeg inn mitt siste prosjekt på universitetet og er dermed på mange måter ferdig med utdanningen min! Yey! Det var en hektisk innspurt men jeg var fornøyd med det jeg leverte inn. Selv om innleveringene er over er det fortsatt mye igjen å gjøre her. For det første har jeg lyst til å lage en kjole eller to til før moteshowet vi skal ha 31. Mai. De er forholdsvis enkle, men Lucas går mindre til dagmammaen sin nå, så da er det ikke så lett å finne tid til å lage klær.

Neste uke er det en photoshoot, så jeg må preppe klærne for det, planlegge styling, tilbehør, sko osv.

Denne uken begynte jeg på en utplassering hos Charlotte Taylor (www.charlottetaylorltd.com) i London. Det tar et par timer på tog å reise fra Portsmouth til London, men det er verdt det! Jeg kommer til å skrive mer om henne og hva jeg gjør der senere 😉

Etter moteshowet skal det være en utstilling av arbeidene våre på universitetet og til det tregner vi å lage presentasjonsboards for kolleksjonene, så det må gjøres, og jeg har også designet flere antrekk til kolleksjonen, så hvis jag skal lage boards for alle så er det en del arbeid.

I Juni skal vi delta på New Designers, der nyutdannede design-, tekstil- og motestudenter viser frem og utstiller sine arbeider. Det er en flott anledning til å vise frem alt du har lært, treffe andre designere og potensielt få kontakt med aktuelle arbeidsgivere. Mange fra industrien kommer dit hvert år for å “scoute” etter talenter. Til dette trenger jeg å preppe porteføljen min (jeg har gjort så mye, men veldig lite av det er kondensert inn til en portefølje.. jeg trenger bl.a. å få tatt bilder av tidligere arbeider, kondensere litt sketchbook arbeid osv.) Til dette trenger jeg også å lage business cards og evt. andre ting som postkort og annet man kan ha ved en sånn event.

Og så må jeg jo selvfølgelig få meg en jobb! Og det er ikke bare bare. Jeg har begynt å sende søknader til utlyste stillinger, men kommer også til å sende åpne søknader til en del designere i Norge og evt. teatret osv. 

Og så vil jeg jo gjerne selge noe også.. jeg har kjøpt inn en god del fløyel og tenker å lage devore skjerf som jeg kan selge, men det tar jo også tid! 

Og så vil jeg aller helst lage enda flere antrekk i kolleksjonen min! Jeg har så mange ideer, det ligger så mye forberedende arbeid bak det jeg har gjort hittil,  jeg vil ikke bare slutte nå, jeg må slippe ut litt mer av kreativiteten eller så tror jeg jeg kommer til å sprekke!

Åja, og så har vi bestemt at vi skal flytte tilbake til Norge, så det må planlegges også! Etter 4 år i England og en baby er flyttelasset blitt ganske stort og det blir litt av en jobb å sortere det vi trenger fra det vi ikke trenger, prøve å selge det som kan bli solgt og så pakke og frakte alt sammen.

Og hvis jeg faktisk har noe tid til overs (haha) så er det alltids diverse designkonkurranser jeg kan være med på!

Så som du kan forstå har jeg ikke lange late dager bare fordi jeg har levert inn mitt siste prosjekt, tvert imot! Men jeg klager ikke 🙂 Alt sammen er jo ting jeg har lyst til å gjøre!!

Så følg med, dette har potensiale til å bli ganske spennende!