I actually started writing a diary when we started filming, and although I didn’t keep it for long, I’ll share my thoughts after the day we arrived, the day before it all started! (if you speak ENglish try google translate for this one 🙂 )

Dagen i dag har vært kjempebra! vi har blitt godt tatt i mot, det er herlige mennesker, både de fra NRK og de andre deltakerne og det er har vært en veldig god stemning. Det var deilig å endelig være på plass etter å ha forberedt seg og tenkt på alt så lenge! Spesielt gøy var det selvfølgelig å få prøve ut maskinene. Det er veldig deilig å ha sin egen arbeidsplass med symaskin og overlock og strykebrett, og jeg gleder meg veldig til å begynne å sy i morgen. Noe annet som var veldig gøy var å begynne å bli kjent med de andre deltakerne. De jeg snakket med virker alle som flotte og interessante mennesker, og det var gøy å se og høre hvor interessert alle er i sying og i kreativitet. Mange hadde mange andre kreative hobbyer, og det er spennende å høre om alt alle driver med. Det er rart å være sammen med så mange så kreative mennesker på en gang. Vi er alle veldig forskjellige, men akkurat på det området har vi en “connection” med en gang, og det er gøy å oppleve.

Jeg har pakket ut alt og til og med hengt opp antrekkene mine for alle syv episodene. Det er godt mulig jeg ikke kommer så langt, men jeg prøver å i hvertfall mentalt være innstilt på det og gå inn i konkurransen med den innstillingen. Kanskje må jeg pakke sammen snart, men det er bedre å ha alt pakket ut og få en ro og følelse av at dette er noe jeg skal gjøre noen uker nå, istedenfor å tenke kortsiktig.

Jeg er veldig spent på hva morgendagen vil bringe, men gleder meg mer enn jeg er nervøs. Nå vil jeg bare komme i gang og kose meg med sying og kreativitet uten å måtte tenke på noe annet! 🙂