Jeg var veldig fornøyd med piratkostymet jeg lagde i episode 3 av symesterskapet, selv om dommerne tydeligvis ikke syntes det var fantasifullt nok. Uansett, her er noen raske illustrasjoner som viser forandringene jeg gjorde, jeg håper kanskje det kan gi andre noen ideer til hvordan man kan gjøre om gamle plagg til morsomme kostymer 🙂

 

Rysjene på både skjorten og skjørtet lagde jeg ved å raskt rynke stoffene på overlocken, det lærte jeg meg faktisk først på symesterskapet, og det var en veldig nyttig funksjon, spesielt på barneklær 🙂 Innstillingene for rynking er nok litt forskjellig fra maskin til maskin, så hvis du ikke vet hvordan man gjør det anbefaler jeg å se om det står noe i bruksanvisningen eller søke på nettet. På engelsk kalles overlock ofte “serger”.

Jeg inspirerte ihvertfall meg selv i denne oppgaven når det gjelder å lage kostymer til mine egne barn i fremtiden 🙂

sjørøverkostymet

sjørøverkostyme symesterskapet