Den siste uken har jeg laget joggedress til Lucas på kveldstid. Jeg hadde et par gensere fra vareprøvesalg på BikBok og det var nok til bukse og genser, med en del rester som jeg ikke vet hva jeg skal bruke til ennå.

Fordelen med “redesign” eller gjenbruk er at man får med mye som man slipper å lete etter, som ribb, strikk til livet osv. Det gjør det mye enklere å få klær som ikke ser så hjemmelagde ut 🙂

Jeg brukte ikke mønster, men tegnet av en fleecebukse Lucas hadde fra før, og lagde en variant av det, og på genseren ble det mer “frihånd” så jeg brukte en genser han hadde for å få ca lengde og bredde, men klippet rett i stoffet etter det.

Mannen min tok med kamera da de dro til butikken i dag og tok noen bilder ute, og så er det noen bilder inne for å få med litt mer detaljer.

English: I made a sweat set for Lucas this week out of two Mickey sweaters I had. The advantage of repurposing clothes is that you get stuff like ribs, elastics etc to match! That makes it a lot easier to get a less home made look I think 🙂 The sweaters weren’t tall enough for the pants so I added a yoke in the back. I also did a mickey appliqation on the back pocket. I didn’t have any patterns but traced around some clothes he already had to get an OK size and fit.

 

mickey set sewing

sweatpant and sweater disney micket toddler

cuffs and rib sweat set mickey

joggebukse mikke sy

Ulempen ved å sy om klær er at man har veldig begrensede størrelser på ulike stoffbiter. Jeg manglet en del cm på baksiden av joggebuksen så da bestemte jeg meg for å lage en “joke” for å løse det problemet. Jeg synes det ble en kul detalj 🙂

thug life sunglasses mickey

toddler behind a tree

fashionkid mickey homesewn

sewing mickey sweatpants

fashion kid mickey sweatpants home made