Hei!
I som jeg nevnte i går skulle jeg begynne på et spennende prosjekt i dag og det er redesign av brudekjole! 🙂
Kunden min skal bruke sin mors gamle brudekjole, men vi skal sy om hele overdelen på kjolen (men beholde ytterstoffet, men med ny fasong og nytt for og snitt og struktur under)

Aller først måtte jeg rydde syrommet. Etter noen travle uker var det ikke lite som måtte gjøres… det er alltfor fullt der inne. Jeg trenger flere hyller… og mindre ting.

Det er viktig for meg at kunden føler seg trygg på at kjolen ikke blir møkkete eller skadet mens jeg jobber med den, og da er det viktig at det er ryddig! Hvis hun leser dette kan jeg bare si: Ja, det blir rotete, MEN jeg kommer alltid til å passe på at det er rent og ryddig før jeg tar frem og jobber med brudekjolen! Så vet du det 🙂

Kunden skulle bare levere brudekjolen i dag fordi hun har hentet den fra et renseri. Jeg sa ifra første gang vi traff hverandre og diskuterte hvordan kjolen skulle bli, pris osv, at jeg ikke hadde tid til noe i juni, så tanken var at hun bare skulle levere kjolen. Jeg hadde likevel et håp om å få ferdig en førsteprøve i bomull bare for å ha noe å jobbe videre med og så hun skulle slippe å komme enda en gang. Jeg fikk konstruert mønster på en grunnform etter mål jeg tok forrige gang, og i det jeg skulle klippe ut stoffet i et gammelt laken ringte det på døren. Hun ventet mens jeg sydde sammen bitene og innsnittene og så fikk vi tilpasset toilen og tegnet på designlinjer osv.

Gleder meg veldig til å jobbe videre med dette i sommer! 🙂