Hei!
Det jeg har sittet med i dag har ikke vært superspennende for meg, men for dere som sitter og venter på å vite mer om hva som kommer i nettbutikken er det kanskje ganske kult likevel 😉

I dag har vært en slags logistikk dag. Jeg har satt opp en oversikt over produktene vi skal lage for KFUKKFUM med tekniske tegninger, fargekoder og kvantiteter.

Jeg har prøvd å finne ut mer om kobber og sink knapper og konkuldert med at jeg ikke finner noen større forskjell miljømessig, så da blir det nok sink eller en kobber/sinkblanding pga farger (til produkter neste sommer)

Jeg har svart på e-poster, skrevet frem og tilbake med en evt. samarbeidspartner, diskutert ting med de andre i Fair & Square via chat.

Til slutt satte jeg opp en endelig oversikt over produksjon for høsten til vår nettbutikk med kvantitet fordelt på ulike modeller, farger, og størrelser.
Det tok litt tid, for det er litt av et puslespill. I utgangspunktet skulle jeg bare fordele farger på modeller, og la noen andre fordele anntall, men det henger jo veldig sammen. Skal man kun ha 50 av en style nytter det ikke å ha 5 farger! Så derfor gjorde jeg alt, så får de andre heller gjøre noen endringer der det trengs. Jeg bestemte også å fjerne et produkt til herre som jeg ikke tror vil selge så bra, og heller legge til en T-skjorte med raglan ermer istedenfor, og la et par av baseproduktene våre få noen flere farger istedenfor.

Vi regner med at ingen kommer til å stjele våre ideer om disse enkle baseplagene, så her får dere en liten smugtitt på hva vi har planlagt!!

Vi skulle gjerne laget fler ting, og mer i flere farger, men siden vi ikke ønsker å ha investorer som tar ut profitt kan vi ikke skalere produksjonen altfor raskt heller.

Ser du noe du vil ha anbefaler jeg derfor å følge med i nettbutikken når høstnyhetene begynner å komme (om noen uker), for det er ikke mange av hver størrelse og farge!